Handelsbetingelser

Handelsbetingelser 

KONTINUÈ

Søndergade 33 d,
8700 Horsens
CVR : 39386445

 Generel information 

Når vi har registreret din bestilling modtager du en ordrebekræftelse. Du vil efterfølgende modtage en faktura på mail, når købet er gennemført og denne er gyldig som kvittering. Ved afsendelse af din ordre, sender vi også en mail med link til Track & Trace, så du kan følge din forsendelse.

Skulle der, i mod forventning, være uoverensstemmelser med lageret eller fejl i prisen og vi derfor ikke kan levere, vil vi kontakte dig. Vi forbeholder os retten til annullering af en ordre i tilfælde af fejl ved ordreplaceringen.

Ved bestilling af en større vare, kan du blive kontaktet med henblik på anden fragtbetaling end opgivet. Har du spørgsmål til dette, kontaktes vi på hello@kontinue.dk

Returvarer 

Fra modtagelse af din vare, har du 14 dage til at fortryde dit køb. Hvis du ønsker at bruge vores forsikrede returlabels, bedes du sende en mail med ordre nummer til hello@kontinue.dk hvorefter vi fremsender dig et label, som du blot printer og derefter indlevere pakken til din nærmeste GLS pakkeshop. Du skal selv betale for returfragten, som er 60 kr. De fratrækkes det tilbagebetalte beløb. 

Ved fortrydelse af et køb, beder vi dig returnere pakken i samme stand som du fik den ved modtagelsen. Det er vigtigt, at varens originale emballage/æske/hagtags, samt alt indpakning er intakt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen. 

Returnerede varer kontrolleres, og hvis ovennævnte betingelser er opfyldt, tilbageføres pengene til det kort, som blev benyttet ved køb. 

Vælger du selv at købe / sørge for retur fragt, kompenserer vi ikke for returnerede pakker, der er gået tabt i returforsendelsen. Vi anbefaler derfor altid en forsikret forsendelsesmetode med tracking.

I pakken vedlægges en note med ordre nummer samt en kort forklaring på returnering eller oplysninger om ombytning til anden vare. Alternativt kan du printe din faktura og tilføje dine noter herpå. 

Hvis du nægter at modtage din vare ved levering, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter, der må forekomme ved returforsendelse.

Ombytning/returnering
Vi betaler returfragten, når du vælger at ombytte til en anden varer eller størrelse. Venligst sørg for tydeligt at notere hvad der ønskes ombyttet til. Skulle denne vare ikke længere være tilgængelig, kontakter vi dig.

Skulle du ønsker du at returnere din ordre og få pengene retur, skal du selv betale for returfragten (60 kr. ) Vi kan kun tilbageføre penge til det betalingskort, der blev benyttet ved køb af varen. Ved returnering af din vare, tilbagebetales ikke det oprindelige fragtbeløb. 

Returvarer sendes til:

Kontinué WEB
Kjeldsensgade 9
8700 Horsens

Sikkerhed :
Alle køb gennem www.kontinue.dk foregår via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Vi har derfor ingen adgang til dine kontooplysninger. Det er kun Nets, der har adgang til dine data. Dine personlige kontaktoplysninger er 100% fortrolige og vil aldrig blive overgivet til andre.

Betaling
Vi accepterer følgende kreditkort:  Dankort, VISA/Dankort, VISA/Electron, Eurocard, Mastercard og American Express. Yderligere kan du benytte dig af mobilepay ved checkout. 

Beløbet bliver trukket fra din konto, når varen afsendes. Alle priser er i DKK og er inklusiv 25% moms.

Reklamationer
Alle handlede varer er omfattet af dansk købslovgivning, som giver to års reklamationsfrist. Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af slidtage eller skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer, kontakt os hurtigst muligt på mail: hello@kontinue.dk

Fragt
Ved levering i Danmark tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan få leveret din pakke, ligesom du kan vælge at afhente den i butikken i Horsens. Alle pakker sendes med forsikret pakkepost gennem GLS.

GLS Hjemmelevering 29 Kr. 
GLS Erhvervslevering 29 Kr. 
GLS Pakkeshop 29 Kr. 
Afhentning i vores butik 0 Kr. 

Der er fri fragt på ordrer over 395 DKK.

Afhentning i vores butik i Horsens: Ved checkout på www.kontinue.dk kan du vælge, om du ønsker at afhente dit køb i vores butik i Horsens. Når købet er klar til afhentning i vores butik, sender vi en SMS på det telefonnummer, du har oplyst. Husk at medbringe din ordrebekræftelsen samt gyldigt ID ved afhentning af din ordre.